Nyitólap

|

Újdonságok

|

Hírek

|

Kiemelt termékeink

|

Keresés

|

Szállítás és fizetés

|

Az adatkezelésről

|

Kapcsolat

Kapcsolat

Email: playboxkonzol@hotmail.com

További elérhetőségek >>

Személyes

Kosár tartalma

Kosár tartalma:

Üres

Keresés

Kifejezés:  

Összetett keresés >>

Hírek

Suicide Squad: Kill the Justice League

Bővebben >>


Tekken 8 Launch Edition

Bővebben >>


Like a Dragon: Infinite Wealth

Bővebben >>



Újdonságok

The Last of Us Part II Remastered (magyar felirattal)

20000 Ft helyett
18000 Ft

Bővebben >>


Tekken 8

25000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Lila (Kód:10644)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Godfall

8000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


PS4 Controller Led fólia

800 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Fekete)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Crackdown 3

8000 Ft helyett
5000 Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Orange (Kód:10647)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


MARVEL Cable Guy LED világítással - kontroller vagy telefon tartó figura

14000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Pink (Kód:10641)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>



Megjelenő játékok


Vissza ide: Játékok >>

Fifa 22

Kód: xsxfif22

   

Platform: Xbox Series X
Megjelenés: 2021. október 1.
Kiadó/Gyártó: Electronic Arts
Kategória: Sport

. Ft helyett   Ft

Jelenleg nem rendelhető

Állapota: használt

Nincs készleten Szállítás:

HyperMotion játékmenet-technológia
Az EA SPORTS FIFA az új generációs konzolokon elérhető vadonatúj technológiája, a HyperMotion két másik technológiát most először ötvözve forradalmasítja a futballjátékélményt.

Haladó 11-11 elleni mérkőzésrögzítés
Xsens-ruhák segítségével most először lehetett rögzíteni egyszerre 22 profi futballista játékát egy időben. Kiváló minőségű, valós emberi mozgáson alapuló adatok példátlan mennyiségben állnak rendelkezésre – és működtetik a FIFA 22 csapat- és játékosmozgásait.

Gépi tanulás
Saját forradalmi gépi tanulási algoritmusunk több mint 8,7 millió kockányi fejlett mérkőzésadatból valós időben készít új animációkat az organikus és valósághű futballélmény érdekében a pálya minden szegletében és a meccs minden pillanatában.

Az eredmény valósághűbb, interaktívabb és gördülékenyebb játékélményt biztosít a FIFA 22 minden meccsén a következő generációs konzolokon:

- Hiteles csapatmozgás

- Hatalmas ugrást jelent, hogy Xsens-ruhákkal most első alkalommal rögzítettük egyszerre 22 játékos adatait nagy intenzitású játékok során. Az érintések, szerelések, sprintek és párbajok során rögzített adatok a FIFA történetének legnagyobb animációfrissítését teszik lehetővé – több mint 4000 új animációt adtunk hozzá, ami háromszor több, mint a FIFA 21-ben volt, így a játékosok intenzitásának, válaszkészségének és fizikai jelenlétének javulásával az EA SPORTS FIFA történetének legélethűbb mozgásai váltak most lehetővé.

- ML - Flow

- Gépi tanulási algoritmusunk teljesen átalakítja a sportjáték-animációk működését, és minden eddiginél nagyobb rugalmasságot és vizuális realizmust biztosít. A fejlett 11-11 elleni mérkőzésrögzítés során felvett több mint 8,7 millió kocka adatainak feldolgozásával az ML - Flow algoritmus valós időben készít új animációkat, így a játékos jobban igazíthatja a lépteit és a futástempóját a labdához közeledve, miáltal a cselezés és a lövés is gödülékenyebb élménnyé válik.

- Tactical A.I.

- Az új konzolgeneráció által meghajtott Tactical A.I. taktikai MI kidolgozottabb intelligenciát tesz lehetővé mind a 22 játékos esetében, és lehetővé teszi, hogy mindegyik futballista jobban megértse csapattársai és ellenfelei felállását és mozgását, így a taktikai realizmus egy új szintje teremthető meg. A támadójátékban a játékosok mostantól akár hatszor annyi döntést hozhatnak másodpercenként, így jobban tudatában lesznek környezetüknek, okosabban helyezkednek a helyzetekhez, és gyorsabban reagálnak a szabad labdákra. A védekező MI átdolgozásával a csapatok most jobban működnek egységként, és alakzatban maradva húzódnak vissza a pályán az üresen maradt helyekre.

- Kinetikus légi csaták

- A fejlett kétjátékos-interakció technológia szinkronizálja egymással a játékosok animációit, ami realisztikusabb és dinamikusabb mozgást tesz lehetővé a labdaért folytatott párbajban. Láthatod, ahogy a védők és a támadók az átívelésekért, passzokért és hosszú rúgásokért tülekednek, javul a minőség a szoros helyzetekben, és tisztábbak a kimenetelek, ahogy eldől, kié legyen a labda.

- Összeszedett labdairányítás

- A frissített animációknak köszönhetően a FIFA 22 labdakezelése sokkal természetesebb és zökkenőmentesebb élmény, mint valaha is volt korábban. A hosszabb, kétérintéses animációkkal a labda a levegőben jobban irányítható, a földön könnyebben levehető és erősebben védhető, így új módokon teszi lehetővé a támadást.

- Emberibb játékosok

- A fejlett 11-11 elleni mérkőzésrögzítésnek köszönhetően a labda nélküli játékosanimációkkal és általános viselkedéssel a pályán lévő játékosok életre kelnek. Láthatod, ahogy a játékosok beszélnek egymáshoz, mutogatnak és irányítják egymást, és az intenzitásalapú mozgásokkal a játékosok izgalma minden eddiginél realisztikusabb és lebilincselőbb FIFA-élményt tesz lehetővé.

A megújult játékmenet alapvető változásokon ment át, amelyeket a FIFA 22 minden játékmódjában tetten érhetsz majd. A megújult kapusrendszerrel a játék legfontosabb posztja most még összeszedettebb lesz a pályán, az új labdafizikával a passzok, a lövések és a gólok is másként festenek, a kirobbanó sprinttel pedig átélheted a játék leggyorsabb játékosainak iramát.

Új kapusrendszer
A vadonatúj kapusrendszer az intelligencia egy új szintjére emeli az utolsó védelmi vonalat, és megbízhatóbb védést és intelligensebb döntéseket tesz lehetővé a kapufák közt. A FIFA 22-ben a kapus helyezkedőprofilja a játékban feltűnő különböző kapusok játékstílusát másolja – bemutatva a világklasszis kapusok villámgyors reflexeit.

Valósághű labdafizika
A FIFA 22 importált valós adatai a játék labdafizikáját a valósághűség egy új szintjére emelik. A finomhangolt paraméterek, például a sebesség, a csavarás, a légellenállás, a léghuzat, a talajsúrlódás és a gördülő ellenállás révén minden érintés, levétel, lövés, röpte, passz és csel úgy néz majd ki, mozog és repül, akár egy igazi labdával.

Kirobbanó sprint
Az egy-egy elleni helyzetek dinamikáját megváltoztató új játékmenet-mechanikával, a kirobbanó sprinttel jobban irányíthatod a gyorsulást a cselezések és a védekezés folyamán. Csalogasd közelebb a védőt, majd válaszd meg a megfelelő pillanatot a kitörésre, amikor teljes sebességgel igyekszel eltávolodni tőle, és csapatodat támadásra indítani.

Új támadótaktikák
Az új támadótaktikákkal jobban szabályozhatod, hogyan játszik a csapatod. Állítsd fel a csapatot különböző stílusokban a pálya mindkét felén: tartsd a labdát a térfeleden, majd robbanj akcióba hirtelen az ellenfélén, játssz zónáról zónára, vagy dolgozd ki a saját, egyedi felállásodat.

Karriermód
Éld meg futballálmaidat a FIFA 22 karriermódjában, ahogy megalapítod a klubot és a selejtezőktől a világhírnévre vezeted őket, az átdolgozott játékoskarrier-mechanizmusokkal pedig gazdagabban élheted át profi játékosod fejlődését és eredményeit a játék folyamán.

VOLTA FOOTBALL
A VOLTA FOOTBALL most még stílusosabb a pálya minden szegletében, ahogy újféle módokon fejezheted ki stílusodat és kapcsolódhatsz csapatodhoz az utcai dühöngőkben világszerte.

FIFA ULTIMATE TEAM
Építsd fel álomcsapatod, és versenyezz a FIFA legnépszerűbb játékmódjában – több ezer toborozható játékosjelölttel, valamint a klub testre szabásának megszámlálhatatlan módjával. Akár egyedül szeretnél játszani a Squad Battles módban, akár másokkal a FUT Co-Op kooperatív módban, akár online a Division Rivals módban vagy a FUT Champions legjobbjai ellen, a FIFA Ultimate Team™ (FUT) összeköt a futball világával az egész idényben a valós világból vett tartalmak egész sorával, beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját, az UEFA Európa Ligát és a CONMEBOL Libertadores Kupát.

A FIFA 22 Ultimate Team megújult Division Rivals és FUT Champions módjában most máshogy versenyezhetsz, és egy kicsit hozzáférhetőbben mérheted össze képességeid és előrehaladásod más játékosokkal, a testre szabás új mélységeivel még inkább a magadra szabhatod klubod stílusát a pályán és a pálya mellett egyaránt, továbbá várnak az új FUT Heroes hősei, ahogy a futball világának legkedveltebb játékosai most visszatérnek a pályára.

FUT Heroes
Ünnepeld a foci világának leghíresebb játékosait a FUT Heroes hőseivel, az azokat a feledhetetlen pillanatokat bemutató új játékoskártyákkal, amelyek a rajongók kedvenceivé tették őket. Robbie Keane, ahogy magasba emeli a 2008-as Liga-kupát, Diego Milito, ahogy a 2010-es UEFA Bajnokok Ligája-döntőben triplázik az Interrel, vagy Mario Gomez, ahogy a 2007-es Bundesliga-bajnoki meccsen belövi a győztes gólt – a FUT Heroes új csapat-összeállítási lehetőségeket kínál, miközben érezheted a kémiát az egyes ligákban, és újraélheted a nosztalgikus pillanatokat, amelyekkel a játékosok kiérdemelték a helyüket a FUT 22 Heroes csapatában.

Profi klubok
Az új testre szabási lehetőségekkel klubod kitűnhet a lelátón és a pályán egyaránt, az új játékosfejlődési rendszerrel magad irányíthatod virtuális profi játékosod fejlődését, az optimális közösségi játékélménnyel pedig minden eddiginél könnyebben találsz meccseket – ideje hát összeállítani a csapatot az új Pro Clubs-idényre.

Páratlan hitelesség
Tapasztald meg a FIFA 22 páratlan hitelességét a futball világának legnagyobb sztárjaival és csapataival a világ játékának lehető legélethűbb megjelenésében. Játssz több mint 17 000 játékossal és 700 csapattal több mint 90 stadionban és 30 ligában – a FIFA 22 az egyetlen hely, ahol játszhatsz a legendás UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga, a vadonatúj UEFA Európa Konferencia Liga, a CONMEBOL Libertadores Kupa, a CONMEBOL Sudamericana Kupa, a Premier League, a Bundesliga és a LaLiga Santander mérkőzésein egyaránt.

Termékeink

Funko POP!

- Figurák


AJÁNDÉK

- Minden Ajándéktárgy


PLAYSTATION 3

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION 4

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION 5

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PS VITA

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX SERIES

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX ONE

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX 360

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX CLASSIC

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


Valve Steam Deck

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzol


NINTENDO DS

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


NINTENDO Wii

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


NINTENDO SWITCH

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION CLASSIC

- Játékok

- Konzolok


PLAYSTATION 2

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PSP

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


DISNEY INFINITY

- Disney Csomagok

- Disney Figurák


Műszaki Cikkek

- Notebook

- Televízió


PC

- Perifériák


RETRO

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


Kiemelt termékek

Mario Kart Wii

8000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Logitech Force Shifter G29/G920 kormányokhoz

12000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Shadows: Awakening

6000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Watch Dogs Legion

8000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


PlayStation 5 kontroller szilikontok (Kód:10651)

3500 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Microsoft Xbox 360 Kinect szenzor

15000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Assassin's Creed Valhalla

10000 Ft helyett
8000 Ft

Bővebben >>


Forspoken

15000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Hogwarts Legacy

15000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Xbox 360 E 500GB Használt 3hó Garancia

35000 Ft helyett
30000 Ft

Bővebben >>