Nyitólap

|

Újdonságok

|

Hírek

|

Kiemelt termékeink

|

Keresés

|

Szállítás és fizetés

|

Az adatkezelésről

|

Kapcsolat

Kapcsolat

Email: playboxkonzol@hotmail.com

További elérhetőségek >>

Személyes

Kosár tartalma

Kosár tartalma:

Üres

Keresés

Kifejezés:  

Összetett keresés >>

Hírek

Silent Hill 2

Bővebben >>


S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Bővebben >>


Elden Ring: Shadow of the Erdtree - Collector's Edition

Bővebben >>



Újdonságok

Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Piros (Kód:10643)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Lila (Kód:10644)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Silver (Kód:10646)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Fekete)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Crackdown 3

8000 Ft helyett
5000 Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Kék)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


The Last of Us Part II Remastered (magyar felirattal)

20000 Ft helyett
18000 Ft

Bővebben >>


Demon's Souls

15000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


PlayStation 2 HDMI adapter / átalakító (PS2 to HDMI)

6000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Orange (Kód:10647)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>



Megjelenő játékok


Vissza ide: Játékok >>

eFootball PES 2020 (Pro Evolution Soccer 20)

Kód: ps4pes20

   

Platform: Xbox One
Megjelenés: 2019-09-10
Kiadó/Gyártó: Konami
Kategória: Sport

6000 Ft helyett  4000 Ft

 db

Állapota: használt

Készleten van Szállítás:

A szokatlan, újszerű címválasztás ne tévesszen meg senkit: a Konami eFootball PES 2020 nevű játéka gyakorlatilag a patinás Pro Evolution Soccer széria aktuális, legújabb megjelenése.

Az "eFootball" kiegészítés ugyanakkor nem véletlen: a kiadó azt szeretné elérni, hogy a PES franchise a versenyszerűen űzött videojátékok, azaz az eSportok világának meghatározó football-szoftvere legyen, mely a hétvégi playereknek és a megszállott versenyzőknek is megfelelő környezetet biztosít a virtuális sportoláshoz.

Az eFootball PES 2020 a valódi focit prezentálja. Mindegy, hogy a gyepen, vagy edzőként a kispadon szeretnél megdolgozni a győzelemért: ebben a játékban olyan megoldásokkal találkozol, melyek új szintre emelik a futball videojátékok zsánerét!
- Rengeteg játékmechanikai újítás és finomítás
- Átszerkesztett Mesterliga
- Matchday
- Vadonatúj vizuális prezentáció

Készülj fel, hogy leejtsd az állad az új cselezési technikáktól és a finomhangolt labda fizikától, amikkel jobban átveheted az irányítást a játék felett, mint valaha. Foglald el a menedzseri széket a teljesen átdolgozott Master League keretében, és tapasztald meg a nem mindennapi élményt, ahogy a színfalak mögül ünnepled saját klubod káprázatos győzelmét. Hagyd, hogy elragadjon a közönség energiája, ahogy a dominanciáért küzdesz az új kompetitív Matchday módban, valamint szívd magadba a pálya páratlan részletességű látványát és hangjait, amit a grafika és a hangok számtalan fejlesztése tett lehetővé.

Új cselezési technikák: Finesse Dribble – Az eFootball PES 2020 egyik újdonsága a Finesse Dribble, ami egy haladó technika, mellyel rendkívüli sebességgel kígyózhatsz át a védők között. A világszerte elismert középpályással, Andrés Iniestaval szorosan együttműködve fejlesztett Finesse Dribble olyan technikai érzékkel ruházza fel a játékosokat, melynek köszönhetően magasabb szintű technikákkal és különleges tudatossággal járhatnak túl az ellenfelek eszén.

Feljavított átvételi mechanikák – A labdaátvétel már egyfajta művészet, és minden játékosnak megvan a maga módszere a labda feletti uralom átvételére. Az eFootball PES 2020 hatalmas fejlesztéseket vezet be a játékon belüli labdaátvétel terén, melyekkel a játékosok megvillogtathatják tudásukat egy közeledő labdával való interakció során, egy nem csak egyéni stílusukat tükröző, de a meccshelyzethez is igazodó átvétellel. Számos új átvételi technika lesz elérhető, köztük az érintés nélküli labda mellett futás a No Touch Control, és a Trick Trap, amivel az egyik irányba való hamis elterelés után ügyesen az ellenkező irányba viszed tovább a labdát ellenfeled mellett.

Kontextus-érzékeny rúgási pontosság – Ebben a szezonban tovább fokozódik a realizmus a pályán a továbbfejlesztett kontextus-érzékeny rúgással. Ez azt jelenti, hogy minden rúgás és passz pontossága változik a pályán való helyzeted függvényében, ezzel téve még mélyebbé és autentikusabbá a futball élményt.

Autentikus védelem viselkedés – Jelentős változásokon ment keresztül a védelem is, hogy hűen adja vissza a játék minden feszült pillanatát a kapu körül, ahogy igyekszik elhárítani egy jól megtervezett támadást. A javítások között szerepelnek újabb becsúszási animációk, még valósághűbb fejelési animációk, valamint végső megoldásként a reménytelen helyzet megmentésére, az Intentional Foul lehetősége.

Feljavított labdafizika – Az első érintés interakciók még valósághűbben lettek renderelve, amivel az ügyesebb játékosok könnyebben kiszámíthatják a labda útját. A technikai beállítottságú rajongók előnyt kovácsolhatnak a finomhangolt labdakezelési rendszerből, talpuk különböző részeivel manipulálva, és még gyorsabban mozgatva a labdát.

Adaptív játékos interakciók: Inspire – Az egyes játékosok egyéni stílusa nem csak a labdával való interakciójukat befolyásolja, de nagy hatással van az őket körülvevő játékosok viselkedésére is. Például mikor egy cselezéseiről ismert játékoshoz kerül a labda, csapattársai szétszóródnak, hogy elég helyet biztosítsanak neki egy mindenen áthatoló rohamra. Ehhez hasonlóan, mikor egy irányítóhoz kerül a labda, a játékosok agresszívabban helyezkednek el, hogy kihasználják lenyűgöző passzolási készségeit.

Játssz úgy, mint Ronaldinho – Az egész világon a sport egyik legszórakoztatóbb játékosaként ismert Ronaldinho egyedi stílusa az eFootball PES 2020-ban is nagy szerepet kap. A számos új Ronaldinho inspirálta animáció bevezetése azt jelenti, hogy végre te is úgy mozoghatsz majd, mint a sztárjátékos, páratlan technikákkal és gördülékeny mozgással áttörve a védelmen. Emellett olyan látványos technikáit is bevetheted, mint a mellkassal és háttal való labdaátvétel.

Felújított Master League

Interaktív dialógus rendszer – Az eFootball PES 2020 újdonsága a Master League interaktív dialógus rendszere, ami a te kezedbe adja a gyeplőt, ha a sztori előrelendítéséről van szó. Válaszd a személyiségedhez illő reakciót az új filmszerű átvezetőknél, hogy megalkosd saját Master League történeted.

Még realisztikusabb átigazolások – Az átigazolási piac ezúttal egy teljesen új, valós futball adatokra épített algoritmust fog használni, ami biztosítja, hogy az átigazolások, átigazolási költségek, fizetések és más elemek olyan közel állnak a valósághoz, amennyire csak lehet. Az új átigazolási rendszer továbbá jóval testreszabhatóbb lesz, mint a korábbi években, így többek között beállíthatod, hogy milyen gyakran történjen átigazolás, milyen nehéz legyen az egyezkedés, milyen gyakran lépjenek pályára játékosaid, valamint, hogy már a klubodban töltött első évben is átigazolhatnak-e.

Feljavított menedzser modellek – Az eFootball PES 2020 menedzser modellek széles kínálatával várja a játékosokat a nagyteljesítményű 3D-s szkennelési technológiának köszönhetően, ami képes rögzíteni különböző alkatú és méretű egyének testének képét. Emellett Master League végigjátszásod során a számos világszerte ismert menedzser egyikét is beállíthatod avatárodnak, mint például Zico, Cruyff és Maradona.

Testreszabható szponzor logók – Alkosd meg és alakítsd kedvedre saját szponzor logóid, melyek megjelennek az interjúk során a háttérben, valamint a Master League főmenüjében egyaránt.

Új ’Matchday’ mód

Éld át a rivalizálást – A Matchday nem csak a labdarúgás legnagyobb meccseinek és legismertebb rivalizálásainak látványos megörökítéséről szól, hanem kompetitív formába önti a futball kultúra esszenciáját, ami kiemel a nézőtérből egyenesen a pályára. Állj a két különböző oldal egyikére a heti események kezdetén, mely során minden tökéletesen leadott passzoddal és káprázatos góloddal pontokat szerezve járulsz hozzá oldalad győzelméhez. Játssz PES újoncok vagy tapasztalt veteránok oldalán, és dolgozzatok együtt, hogy megszerezzétek az előnyt oldalatoknak minden eseményen még a döntő előtt.

Az út a nagy döntőig – Ahogy minden heti esemény a végső szakaszába lép, a csapatmérkőzések eredményeket elemezve megtalálják a legjobban teljesítő felhasználót mindegyik oldalról. Ezek a felhasználók a Representatives címmel együtt elnyerik a jogot, hogy versenybe szálljanak a döntőben az általuk választott oldal nevében – ez szabadon megtekinthető a Matchday mód élő közvetítésében. Akár nyer akár veszít, minden Matchday résztvevő jutalomban részesül erőfeszítéseiért a döntő végén, de persze a győztes kapja a legnagyobb díjakat.

Egy minden eddiginél káprázatosabb játék

Átdolgozott látványvilág – A játékmenet számos változtatásával az eFootball PES 2020 játékbeli pillanatai teljesen új élményt nyújtanak, melyekhez egy új kameranézet is társul, ami igazán remek közvetítő élményt biztosít. Az eFootball PES 2020 egy vadonatúj vizuális identitását és modern látványvilágot mutat be, ami süt már a legelső képkockáról is. A rendszeres tartalomfrissítések és az új dinamikus menük biztosítják, hogy mindent megtapasztalj, amit csak az eFootball PES 2020 kínál.

Feljavított fény motor – Rengeteg változtatáson ment át a fény motor is, még nagyobb mértékű immerziót biztosítva, ahogy életre kelti a természetes és mesterséges fények alatt a stadiont, a nézőteret és a játékosokat. Élvezd az egyedi vizuális élményt minden meccs során a dinamikus napszakváltozási fény rendszerrel, ami hiperrealisztikus árnyékokat alkotva szimulálja a nap mozgását az égbolton.

Feljavított karaktermodellek – A számos játékosról készített teljesalakos 3D-s szkennelés újabb fotórealisztikus réteget ad a játékos modelleknek az eFootball PES 2020-ban. A beszkennelt játékosok kivételes részletességgel lettek újraalkotva a játékban, mindegyikük lenyűgöző pontossággal kalkulált és renderelt mozgással.

Realisztikus átvezetők és visszajátszások – Élj át filmszerű élményeket a Master League a mód új dialógus rendszerével átszőtt átvetetőit nézve. Különleges figyelmet kapott továbbá a visszajátszások grafikai minősége is, melynek segítségével lehetőséged van káprázatos részletességgel elemezni annak minden pillanatát.

Feljavított gyeprenderelés – Drámai fejlesztéseken esett át a gyeprenderelés is, ami mélységet és egyéniséget ad minden egyes fűszálnak.

 

Termékeink

Funko POP!

- Figurák


AJÁNDÉK

- Minden Ajándéktárgy


PLAYSTATION 3

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION 4

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION 5

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PS VITA

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX SERIES

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX ONE

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX 360

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX CLASSIC

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


Valve Steam Deck

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzol


NINTENDO DS

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


NINTENDO Wii

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


NINTENDO SWITCH

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION CLASSIC

- Játékok

- Konzolok


PLAYSTATION 2

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PSP

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


DISNEY INFINITY

- Disney Csomagok

- Disney Figurák


Műszaki Cikkek

- Notebook

- Televízió


PC

- Perifériák


RETRO

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


Kiemelt termékek

Immortals: Fenyx Rising

8000 Ft helyett
6000 Ft

Bővebben >>


The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

8000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Divinity: Original Sin II Definitive Edition

8000 Ft helyett
6000 Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Kék)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Immortals: Fenyx Rising

8000 Ft helyett
6000 Ft

Bővebben >>


Call of Duty Modern Warfare II (2022)

12000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Gears 5 (Gears of War)

6000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Xbox Series Wireless Controller Pulse Red

25000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


PlayStation 4 Slim 500GB (PS4) Doboz Nélkül

75000 Ft helyett
60000 Ft

Bővebben >>


Assassin's Creed Valhalla

10000 Ft helyett
8000 Ft

Bővebben >>