Nyitólap

|

Újdonságok

|

Hírek

|

Kiemelt termékeink

|

Keresés

|

Szállítás és fizetés

|

Az adatkezelésről

|

Kapcsolat

Kapcsolat

Email: playboxkonzol@hotmail.com

További elérhetőségek >>

Személyes

Kosár tartalma

Kosár tartalma:

Üres

Keresés

Kifejezés:  

Összetett keresés >>

Hírek

Silent Hill 2

Bővebben >>


S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Bővebben >>


Elden Ring: Shadow of the Erdtree - Collector's Edition

Bővebben >>



Újdonságok

DEADPOOL Cable Guy LED világítással - kontroller vagy telefon tartó figura

14000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Godfall

8000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Piros)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Kék)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Silver (Kód:10646)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


RAGE 2

8000 Ft helyett
6000 Ft

Bővebben >>


PlayStation 2 HDMI adapter / átalakító (PS2 to HDMI)

6000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Fehér)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Playstation 5 DualSense Controller Faceplate Styling Kit - Pink (Kód:10641)

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


BATMAN Signal Cable Guy LED világítással - kontroller vagy telefon tartó figura

14000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>



Megjelenő játékok


Vissza ide: Hírek >>

MÁRCIUS 3-ÁN ÉRKEZIK A NINTENDO SWITCH

 

Több évnyi folyamatos találgatás, spekuláció és pletyka után a Nintendo végre előállt a Nintendo Switch névre hallgató vadonatúj játékgéppel, mely hasonlóan a kiotói óriás korábbi gépeihez egy teljesen új, egyedi koncepció alapján készült, ami a videojáték történetében először ötvözi az otthoni és a hordozható konzolok minden előnyét.

A csomag tartalmazni fogja magát a fő konzolt, bal- és jobboldali Joy-Con kontrolleket, a Joy-Con markolatot (amihez a két Joy-Cont csatlakoztatva azok egy kontrollerként használhatóak), a Joy-Conokhoz tartozó csuklópántokat, a Nintendo Switch-et tartó és a televízióhoz csatlakoztató dokkolót, egy HDMI-kábelt és egy hálózati (AC) kábelt. Az új konzol vásárlói két stílus közül választhatnak majd: az egyik verzióban két szürke Joy-Cont, a másikban egy-egy neonkék és neonpiros Joy-Cont tartalmaz a szett.

Tatsumi Kimishima, a Nintendo elnöke elmondása szerint “a Nintendo Switch az otthoni játékkonzolok merőben új válfaját képviseli, ami a játékmódok széles skáláját teszi lehetővé. A Nintendo Switch hardverének és a Joy-Conok egyedi kialakításának köszönhetően a világot mindeddig nem tapasztalt, új élményekkel fogjuk megismertetni.”

A Nintendo Switch megjelenése igazi áttörést jelent az otthoni játékkonzolok kínálatában. Amellett, hogy otthon a televízióhoz csatlakoztatható, a 6,2 colos képernyőjét használva egy pillanat alatt át tud alakulni hordozható kézi konzollá. A videojátékok történelmében most először a játékosok bárhol és bármikor élvezhetik egy otthoni konzol minden előnyét. A képernyő kapacitív multitouch tulajdonságai révén teljes körűen élvezhetőek az azzal kompatibilis játékok. Az akkumulátor a szoftvertől és a használati körülményektől függően akár több mint 6 órát is kibír. Például a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nagyjából 3 órán keresztül játszható egy feltöltést követően. Ha nem vagyunk otthon, a Nintendo Switch a konzol USB-C csatlakozójába dugott hálózati adapterrel tölthető fel.

A sokoldalú Joy-Con a szórakozás számos új, meglepő módját nyújtja a játékosoknak. Két Joy-Con egymástól függetlenül használható két kézben, ugyanakkor a Joy-Con markolathoz csatolva akár egyetlen kontrollerként is funkcionálhatnak. Továbbá hordozható módban a fő konzolhoz is kapcsolhatók, illetve barátainkkal együtt játszva két külön személy is használhatja a Joy-Conokat az azt támogató játékokban.

Minden egyes Joy-Con rendelkezik a teljes gombkészlettel, így használható önmagában is, valamint beépített gyorsulásmérő és giroszkóp teszi lehetővé az egymástól független jobb- és baloldali mozgásvezérlést.

A Nintendo Switch ezen felül számos olyan további beépített funkcióval rendelkezik, amik még interaktívabbá teszik használatát. A baloldali Joy-Conon elhelyezett gomb segítségével a játékosok bármikor készíthetnek játékélményeikről pillanatfelvételt, hogy azt társaikkal megosszák a közösségi felületeken. A jobboldali Joy-Con pedig rendelkezik egy NFC érzékelővel, ami az amiibo figurákkal való interakciót teszi lehetővé, továbbá egy infravörös mozgásérzékelő kamerával, ami a közelben lévő objektumok távolságát, formáját és mozgását képes felderíteni az ezt hasznosító, speciálisan tervezett játékokon számára. Például a kamera képes megállapítani, milyen messze van a játékos keze, sőt akár azt is, hogy kézfejével kő, papír vagy olló alakot formáz-e. A mindkét Joy-Conba beépített, továbbfejlesztett „HD rumble” funkciónak köszönhetően pedig az eddigiekhez képest is sokkal kifinomultabb és realisztikusabb rezgési ingereket használhatnak az azt támogató játékok. Ez az effekt olyan kidolgozott, hogy a játékos akár azt is érezheti a kezével, hogy a jégkockák egymáshoz ütődnek egy pohárban, ha megrázza a kontrollert. A HD rumble tehát a virtuális valóság olyan mértékű érzékelését teszi lehetővé, amit pusztán látási és hallási ingerek nem tudnának nyújtani.

A Nintendo Switch megkönnyíti a játékosok számára, hogy másokhoz is kapcsolódjanak. Akár 8 konzol is összeköthető egyetlen helyi vezeték nélküli hálózatban. A játékos bárhol felállíthatja a játékkonzolt a beépített támasz segítségével és a Joy-Conokat barátaikkal megosztva a tévétől távol is élvezhetik a játékokat. A konzol továbbá az online Wi-Fi többjátékos módot is támogatja. Ezen felül a Nintendo bejelentett egy új online fiókszolgáltatást is, ami kezdetben mindenki számára ingyenesen kipróbálható lesz. A szolgáltatás 2017 nyarától lesz elérhető, és egy olyan alkalmazást takar, amelyen keresztül barátainkat közös játékra invitálhatjuk, játékidőpontokat beszélhetünk meg és tűzhetünk ki illetve élőben beszélgethetünk is egymással, mialatt a szolgáltatással kompatibilis játékot játszunk. A teljes körű, fizetős szolgáltatás ősztől lesz majd elérhető.

Olyan világszerte ismert játékfejlesztő és kiadó cégek termékei is támogatják majd a Nintendo Switch konzolt, mint az Activision Publishing Inc., Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment illetve további nagyobb japán kiadók. Akadnak olyan kiadók is – mint például a Bethesda Softworks -, amelyek most először társulnak a Nintendoval. A játékosok olyan jelentős franchise-ok következő darabjainak Nintendo Switch-en való megjelenésére is számíthatnak, mint például az EA Sports FIFA, The Elder Scrolls, NBA 2K, Minecraft stb. A Nintendo Switch szoftvere nem lesz régiókra korlátozva.

A konzol és a Joy-Conok egyedülálló fejlesztési vívmányait a korábbi rendszerek innovációival kombinálva a Nintendo történetének legrugalmasabb és legsokoldalúbban használható játékkonzolát alkotta meg. Ezt az is jól szemlélteti, hogy mennyi és milyen változatos egyedi játékcímet jelentettek be már a tavaszi megjelenés napjára, nyárra illetve a 2017-es ünnepi szezonra időzítve is, tekintve akár a Nintendo saját, akár külső partnerek fejlesztéseit is. A lenyűgöző, nyílt világú The Legend of Zelda: Breath of the Wild-tól a várható party-kedvenc 1-2-Switch-ig a Nintendo Switch előreláthatóan mindenkinek képes lesz kiszolgálni az igényeit.

Néhány a saját fejlesztésű, új Nintendo-játékok közül

The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Készülj az eddigi legnagyobb The Legend of Zelda-kalandra, egy olyan nyílt terű játékstílussal, ami új határokat lép át, ugyanakkor az ünnepelt sorozat hagyományait is szem előtt tartja. Térképezz fel egy egyedülállóan gazdag és hatalmas világot, és találj meg több mint 100 rejtvényekkel teli szentélyt, változatos fegyvereket, öltözékeket és szerszámokat. Ezt a játékot nem lehet majd letenni, de nem is kell, hiszen a Nintendo Switch lehetővé teszi, hogy folytassuk a kalandot bárhol és bármikor.

A játék kompatibilis a The Legend of Zelda harmincadik évfordulójára kiadott Wolf Link amiiboval, és az új The Legend of Zelda: Breath of the Wild amiibókkal is. A korábban már bejelentett Link (Lovas), Link (Íjász), and Guardian amiibokon túl a The Legend of Zelda: Breath of the Wild amiibosorozat új Zelda és Bokoblin amiibót is tartalmaz majd. A sorozat amiibói nagyobbak és részletesebbek lesznek az eddigieknél, különösen igaz ez a hihetetlenül részletgazdag Guardian amiibóra.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy emlékezetes Nintendo Switch-élményt fog nyújtani a játékosoknak már a konzol megjelenésének a napján, március 3-án. A továbbiakban pedig mind különálló játékként, mind limitált kiadásban elérhető lesz, ez utóbbi csomag tartalmazni fogja a játékot, egy The Legend of Zelda: Breath of the Wild zenei válogatás CD-t, valamint egy Master Sword of Resurrection figurát.

 

Termékeink

Funko POP!

- Figurák


AJÁNDÉK

- Minden Ajándéktárgy


PLAYSTATION 3

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION 4

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION 5

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PS VITA

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX SERIES

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX ONE

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX 360

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


XBOX CLASSIC

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


Valve Steam Deck

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzol


NINTENDO DS

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


NINTENDO Wii

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


NINTENDO SWITCH

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PLAYSTATION CLASSIC

- Játékok

- Konzolok


PLAYSTATION 2

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


PSP

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


DISNEY INFINITY

- Disney Csomagok

- Disney Figurák


Műszaki Cikkek

- Notebook

- Televízió


PC

- Perifériák


RETRO

- Játékok

- Kiegészítők Tartozékok

- Konzolok


Kiemelt termékek

Microsoft Xbox One S 1TB Doboz Nélkül

80000 Ft helyett
70000 Ft

Bővebben >>


PlayStation 5 kontroller szilikontok (Kód:10654)

3500 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Divinity: Original Sin II Definitive Edition

8000 Ft helyett
6000 Ft

Bővebben >>


Univerzális kontroller szállító - védő tok (Piros)

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


PlayStation 5 kontroller szilikontok (Kód:10656)

3500 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Zumba Fitness Join the Party

5000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Demon's Souls

10000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


PlayStation 5 kontroller szilikontok (Kód:10659)

3500 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Medal of Honor: Rising Sun

4000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>


Crysis 2 Software

2000 Ft helyett
Ft

Bővebben >>